Eyesi Web Concept gebruikt cookies om onze websites te analyseren,
zodat we functionaliteiten kunnen aanpassen.
Als u wilt aanpassen welke cookies we mogen gebruiken, kunt u uw browserinstellingen wijzigen.

Meer informatie staat in onze privacyverklaring.

 
+31 40 20 111 37 Middegaal 33 VeghelAl meer dan 12 jaar uw webwinkelspecialist

Perfectie vergt specialisme

Elke specialist helpt mee aan uw succes

Marketing4Business is een internetmarketing-bedrijf gespecialiseerd in Sociale media Marketing, ethische zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en Web Analytics. Marketing4Business volgt de technologische veranderingen op de voet. Zo garanderen we een efficiënte en renderende optimalisatie van uw webwinkel. Met kennis van zaken en de nodige ervaring maken wij van uw webshop een winnaar.

Simbirsk Technologies is een dedicated webshop development bedrijf die het webwinkelsysteem onderhoudt en complexe maatwerk aanpassingen uitvoert. Tevens één van de snelst groeiende webshop development bedrijven in Europa.

Alt-team is een gespecialiseerd webdevelopment bedrijf in E-commerce die voor ons diverse complexe applicaties heeft ontwikkeld. Door de nauwe samenwerking en de kennis in ons systeem is dit de perfect partner voor complexe maatwerk aanpassingen en ondersteuning bij het onderhoud van het webwinkelsysteem.

File2Cart verzorgt de import van uw producten in de webwinkel. Vaak wordt deze service ingezet bij complexe product bestanden, die niet via de standaard importfunctie in te laden is. Daarnaast is het mogelijk om periodiek een import te verzorgen vanuit externe partijen, zoals groothandels en magazijnen.

Harvest is een online managment tool, die ons helpt om efficiënt te plannen.

HootSuite is een online social media manager, voor het beheer van uw diverse social media accounts

Janrain is een Social Media login applicatie, die beschikbaar is in uw webshop

Storeya is een Facebookapplicatie voor het promoten van uw producten op een fanpage

Addshoppers is een platform met een groot aantal social media apps en rapportage software. Deze partner helpt u bij het analiseren van de verkopen via social media

Mailchimp is het beste online nieuwbriefsysteem die er op dit moment beschikbaar is. Verzamel nieuwsbrief leden, ontwerp uw nieuwsbrief binnen diverse campagnes en beschik over de statistieken van uw verzonden nieuwsbrieven.

Sisow verzorgt de betalingen van uw webshop via o.a. Ideal, Mister cash, Paypal, E-banking, achterafbetaling, overboeking en diverse cadeaubonnen. Dit alles binnen 1 systeem zodat u alles overzichtelijk hebt binnen uw account. Sisow berekend geen vaste abonnementskosten en geen opstartkosten. De kosten per transactie van Sisow zijn hierbij tevens de laagste in vergelijking met andere betaalproviders. meer info...

Betalingsprovider Multisafepay verzorgt de diverse betaalplatformen binnen één betaalportaal
Betaalmethodes: Ideal, Mistercash, Giropay, Carte Blue, E-banking, Mastercard, Visa en Overboeking. meer info...

Betalingsprovider Paypal verzorgt online betalingen via hun eigen paypal platform of diverse creditcard maatschappijen