Eyesi Web Concept gebruikt cookies om onze websites te analyseren,
zodat we functionaliteiten kunnen aanpassen.
Als u wilt aanpassen welke cookies we mogen gebruiken, kunt u uw browserinstellingen wijzigen.

Meer informatie staat in onze privacyverklaring.

 
+31 40 20 111 37 Middegaal 33 VeghelAl meer dan 12 jaar uw webwinkelspecialist

Een webwinkel zonder marketing bestaat niet

Uw webwinkel is reeds ingericht om maximaal resultaat te behalen bij de zoekmachines.
Wij adviseren u over de verschillende manieren om dit maximaal resultaat ook te behalen. Hoe meer u via de organische zoekresultaten gevonden wordt, des te minder hoeft u te besteden aan Google Adwords (betaald adverteren). Via Linkbuilding en (pers)berichten zorgen wij voor bekendheid en een betere ranking bij de zoekmachines.

Ook wel genoemd SEO (search engine optimalisation).
Wij bouwen uw webshop zoekmachine vriendelijk zodat u direct goed gevonden wordt door de diverse zoekmachines.

In samenwerking met onze marketing partner Marketing4Business, een internetmarketing-bedrijf gespecialiseerd in Social Media Marketing, ethische zoekmachine optimalisatie (SEO) en Search Engine Advertising (SEA) zorgen wij voor een doordachte marketing strategie met een maximaal resultaat.

Om uw webshop gericht te promoten kunt u bij ons gebruik maken van Google Adwords. Google Adwords levert de advertenties die rechts naast de zoekresultaten van Google staan. Adverteren via Adwords levert enorm veel kwaliteitsbezoekers op, in sommige gevallen zelfs met meer dan 400% toename.
Uw conversie gaat hierdoor razendsnel omhoog en de resultaten kunt u gebruiken voor optimalisatie van uw webshop.

Een webwinkel kan tegenwoordig niet meer zonder social media.
U kunt via facebook, twitter, google+ en vele andere platformen, uw producten perfect promoten en reageren op ervaringen van klanten op uw webshop.
Wij adviseren u over het gebruik van social media en bieden de mogelijkheid aan om een webwinkel op Facebook te starten. Samen met Marketing4business kijken we welke strategie voor uw bedrijf het beste is, voor een maximaal rendement.